El CEF Can Mir s'agermana amb l'Associació Esportiva JBEL Dersa de Tetouan

Conveni per a la cooperació entre les dues escoles de futbol

El CEF Can Mir de Rubí i l'Associació Esportiva JBEL Dersa de Tetouan comparteixen una mateixa filosofia: el futbol permet transmetre valors, aspectes educatius, socials i d’oci i no han d’existir barreres per a la seva pràctica.

Les dues escoles de futbol han signat un conveni de cooperació, que es va oficialitzar amb la signatura de Jordi Peiró, president del CEF Can Mir, i Abdelah Doutaroi, president de l’AJDS Associació Esportiva JBEL Dersa de Tetouan, el passat 16 de novembre. 

Des del club rubinenc recorden que la ciutat hi ha moltes persones arribades del Marroc provinents de l’àrea de Tetouan, "el que dóna una especial significació a aquest agermanament, que evidentment tindrà ressò a Rubí i estrenyerà vincles entre les dues ciutats"·. 

 

Ambdues entitats fomentaran la relació entre la ciutat de Tetouan i Rubí

Per fer possible la coordinació dels projectes conjunts i la comunicació entre les entitats, Amine Zarghil serà el representant encarregat de materialitzar els projectes. Amine és un veí de Rubí apassionat pel futbol, organitzador d’esdeveniments esportius i compromès amb diverses qüestions de caràcter social.

El conveni pretén l’intercanvi de coneixements i experiències en aspectes esportius, tècnics, d’organització i gestió, els mètodes formatius i la comunicació entre altres. Així mateix, implicarà el suport de les activitats esportives amb l’aportació de material, equipacions i infraestructures. Les dues entitats difondran els esdeveniments i accions que facin individualment o conjuntament, i realitzaran tasques de sensibilització respecte a la importància de la col·laboració més enllà de les fronteres.

També coorganitzaran esdeveniments i accions d’intercanvi, entre d’altres, l’organització del Torneig Internacional de Futbol a Tetouan (Marroc); gestionaran davant les administracions, empreses privades i particulars el suport necessari per dur a terme els seus objectius, i fomentaran la relació entre la ciutat de Tetouan i Rubí.

 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.