El Club Natació Rubí compleix 49 anys d'història a la ciutat

Actualment, el centre esportiu està tancat davant les últimes restriccions per contenir la Covid-19

El Club Natació Rubí compleix enguany 49 anys d'història a la ciutat. El club, situat al barri de Can Rosés, es fa fundar el 1971 per iniciativa de Miquel Prat. L'entitat rubinenca compta amb instal·lacions esportives, piscina interior i exterior, tot destacant els equips de waterpolo i natació, que han aconseguit diverses fites locals i internacionals al llarg de tots aquest anys. 

 

Actualment, el centre esportiu està tancat davant les últimes restriccions per contenir la Covid-19 i s'ha centrat en les classes online. Està previst que a partir del pròxim dilluns les instal·lacions esportives a l'aire lliure puguin reobrir al 50% d'aforament, si no es produeix cap canvi d'última hora. 

 

Més info: Salut preveu obrir restaurants, esport a l'aire lliure i cultura el pròxim dilluns n

A causa del segon tancament, el club va anunciar la setmana passada que cobraria la meitat de la quota per cobrir el manteniment de les instal·lacions i demanava el suport dels socis per fer viable la reobertura. 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.