Contundent victòria del Veinti en el seu primer partit de lliga

Els jugadors de l'equip rubinenc li dediquen la victòria a la mare de l'entrenador, per a qui es va guardar un minut de silenci

El club Juventud 25 de Septiembre ha arrasat aquest diumenge davant la UE Les Fonts (7-1) en el primer partit de la temporada. El partit s'havia de disputar a Les Fonts però, finalment, s'estrenava l'equip local davant de la seva afició a causa dels problemes que tenien els visitants a les seves instal·lacions.

En un gran partit del quadre de Richard Giménez, no es va donar opció en cap moment al seu rival i es va mostrar molt efectiu en atac i segur en defensa. Àngel, Sidiky, Nacho, Alex i Marçal van marcar un gol cadascun i Adam Sancho va fer un doblet.

Tanmateix, abans de l'inici de la trobada es va guardar un minut de silenci per la mort de la mare de l'entrenador del Veinti i els jugadors li van dedicar la victòria, en un gest molt emotiu.

Diumenge vinent hi haurà l'estrena oficial del primer equip de l'entitat amb diferents actes que comptaran amb la presència de membres de l'Ajuntament, entre ells l'alcaldessa de la ciutat, Ana Maria Martínez.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.