Debuten els equips absoluts de waterpolo de Rubí

Resultats dels equips de waterpolo, natació i triatló de Rubí

Dissabte passat van iniciar la temporada els tres equips absoluts de waterpolo del Club Natació de Rubí, amb resultats ben dispars.

L’absolut  masculí B es va desplaçar fins a Banyoles, per enfrontar-se a l’equip del Pla de l’Estany. Els nois del Dani Gómez es van imposar amb un clar 8 – 18. No van tenir la mateixa sort però, els dos primers equips absoluts. L’equip masculí en un partit molt igualat i disputat, va caure per la mínima (11-12) contra el Club Natació de Sant Feliu.

Pel que fa a l’equip femení que també jugaven contra el CN Sant Feliu, no van poder amb l’equip del Llobregat i es va repetir el mateix guió que el masculí perdent per un ajustat 10-12.

Aquest dissabte, tot i ser festiu, els dos primers equips tenen competició. L’equip femení visita la sempre difícil piscina del Club Natació Sabadell, i el masculí anirà a jugar a Molins de Rei.

Quatre nedadores i tres nedadors del CN Rubí van competir a Manresa. FOTO: Cedida

 

Resultats en natació

Dissabte es va disputar la primera prova de natació, en concret la de fons i estils en les categories absoluta, júnior i infantil. Quatre nedadores i tres nedadors van competir a Manresa en aquesta primera cita del calendari esportiu.

Diumenge va ser el torn dels més petits, els prebenjamins, que van competir a Sant Esteve de Sesrovires en la primera jornada de la lliga per equips. En total vans ser 18 nedadores i nedadors que van participar per primera vegada en una competició oficial.

Triatló a Platja d’Aro i ironman a Hawaii

També el dissabte passat es va disputar el ‘XII Aquatló de Platja d’Aro’, amb la participació  de sis esportistes del CN Rubí, una en categoria femenina i cinc en la masculina. La nostra femenina, la Marisol Almeida, va fer un molt bon paper assolint la tercera posició en la categoria de V2F i la 29a a la general.

En categoria masculina els resultats van ser els següents: Edu Gonzalez 5è (Sub-23) i 37è a la general; Francesc Riudaura 13è (absoluta) i 44è a la general; Nico Fricou 14è (absoluta) i 50è a la general; Juan José Sanchez 8è (V2M) i 55è a la general; i Ricard Valenzuela 9è (V2M) i 58è a la general.

Aquest dissabte es disputarà el Campionat del món ‘Ironman’ a Kona (Hawaii), amb la participació del triatleta Fernando Garrocho.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?