El Veinti empata amb un gol a l’últim minut

El pròxim diumenge disputarà un partit clau per sortir de la zona de

De nou un gol en l'últim minut va donar un punt al CF Juventud 25 de Septiembre, aquest dimarts contra la UE La Palma Cervelló, corresponent a segona jornada, un partit que va haver de ser ajornat per casos de Covid-19.

Arrencava bé el partit per als jugadors de Jaume Andreu, i als quatre minuts un xut de Jose Navarro des de la frontal posava el marcador a 1-0. Però a partir d'aquí, el control de la pilota va passar a l'equip rival, que va tenir alguna ocasió per empatar.

No va ser fins a la segona part que la Palma li va donar la volta a marcador, mentre el Veinti ho intentava sense gaire encert. En l'últim minut de partit, un xut de Rober va posar les taules al marcador (2-2).

El Veinti es troba amb 6 punts en el 15è lloc de la tercera catalana. Aquest diumenge rep a l'UE Papiol, que té 5 punts. Un partit clau per sortir de la zona de descens.