L’equip juvenil del CEF Can Mir entrenarà a les instal·lacions del Venti

Gràcies al CF Juventud 25 de septiembre serà possible realitzar els entrenaments en unes condicions òptimes per afrontar la competició de la Federació Catalana de Futbol

Dimarts passat va tenir lloc el primer entrenament de l’equip Juvenil del CEF Can Mir a les instal·lacions municipals del 25 de setembre de Rubí. Segons el Can Mir, això ha estat possible gràcies a la bona predisposició del club rubinenc cedint el seu camp els dimarts i els dijous, davant la impossibilitat de fer-ho en altres instal·lacions municipals.

En aquest sentit, i condicionats per la Covid-19, l'equip del Can Mir només podia entrenar un dia a la setmana a Can Rosés 2 a partir de les 21:30 h, temps insuficient i horaris que no permetrien tornar a casa a molts jugadors. Des del club es van fer gestions amb la Unió Atlètica Rubí, que va cedir l’ús del camp de futbol a partir de les 16 h, "voluntat i gestió que agraïm, però que era incompatible amb els estudis i les activitats dels nostres jugadors en aquests horaris".

Ha estat gràcies al CF Juventud 25 de septiembre que serà possible realitzar els entrenaments en unes condicions òptimes per afrontar la competició de la FCF (Federació Catalana de Futbol) que començarà d’aquí a unes setmanes. "Aquest fet demostra la sensibilitat del Venti i dels seus responsables cedint les seves instal·lacions i que la bona predisposició i l’acord de les entitats rubinenques permet resoldre aquestes necessitats".

Esport inclusiu del CEF Can Mir

Des del club expliquen que l’equip Juvenil del CEF Can Mir està composat per joves acollits apassionats pel futbol i que provenen de diferents localitats. Aquest equip la temporada passada comptava amb un número important de jugadors acollits a Rubí i que tutela la cooperativa ISOM, i aquest any l’equip es veurà reforçat amb joves de Sabadell de la mà de la Fundació Iniciatives Solidàries, així com de la cooperativa Gedi, provinents de Vilafranca, Badalona i Terrassa.

Els jugadors van gaudir d’un entrenament dirigit pel Xavi Mas i l’Alfred Pedret, entrenador de l’equip, i els responsables de les diferents cooperatives i fundacions d’acollida es van conèixer i van compartir experiències de la tasca que realitzen, "tasca que considerem fonamental per dignificar la vida d’aquests joves i ajudar-los a formar-se en aspectes educatius, culturals i professionals".

En la sessió d’entrenament del CEF Can Mir al Venti va comptar amb la presència del regidor d’Esports Juan López, el president del CF Juventud 25 de septiembre, Jesús García Sirvent, i el membre de la directiva Esteban Camino; que van tenir la oportunitat de conèixer l’activitat i als responsables i tutors d’aquests joves. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.