El primer equip de petanca s'enganxa a la part alta de la classificació

Crònica de de la sisena jornada de petanca de l’UP Las Torres-Rubí

Segona victòria consecutiva del primer equip de la Unió Petanca (UP) Las Torres-Rubí. A la darrera jornada van rebre, com a locals, al Castelldefels, un altre dels equips històrics i favorit al títol. El partit va resultar molt disputat fins al punt que no es va decidir fins a la darrera bola de la darrera partida. Els de Rubí van treure tota la seva qualitat per fer-se amb 3 punts que els permet formar part del grup de quatre equips que es troben a només 3 punts de l'actual líder Gran Via de l'Hospitalet.

Per la seva banda, el segon equip continua amb la crisi de joc i resultats. Van rebre la visita de la Unió de Ripollet, un rival de la part mitja de la taula. El partit va començar amb avantatge per als rubinencs, però ràpidament els visitants el van neutralitzar arribant a la darrera ronda igualats en el marcador. Els de Rubí van notar la pressió de la classificació i no van saber jugar la quarta ronda, de manera que van perdre per 7 a 9.

El tercer equip tampoc va tenir un bon dia. Van jugar com a visitants a les pistes del Sant Pere Nord de Terrassa. En cap moment van poder fer el seu joc i van veure com els egarencs els superaven a cada ronda. Resultat final de 12 a 4 que deixa als de Rubí a la zona mitja.

 

El Grup D continua sense conèixer la derrota. Es van desplaçar fins a Roda de Ter per jugar amb el cuer. Els de Rubí van anar de menys a més. Els locals es van avançar en el marcador i no va ser fins a la tercera ronda que els jugadors de la UP no van aconseguir anivellar el partit per a, finalment, jugar una darrera ronda perfecta que els va permetre endur-se'n els 3 punts en guanyar per 6 a 10.

El Grup D continua sense conèixer la derrota. FOTO: Cedida

Les dones de l'entitat continuen amb la seva marxa imparable després de jugar com a locals davant el Can Sant Joan de Montcada i Reixach. Una jornada més on les rubinenques van demostrar la seva superioritat no donant cap opció a les seves rivals. El marcador final de 7 a 2 deixa a les jugadores de Rubí com a líders del seu grup.