Fusió del Club Handbol Rubí i el Club Esportiu Maristes

La fusió es va fer efectiva el passat mes de juny per combatre la manca de nous jugadors i jugadores

El Club Handbol Rubí i el Club Esportiu Maristes Rubí han decidit fusionar-se amb l’objectiu de garantir la continuïtat d’aquest esport a la ciutat. L’aliança, promoguda pel consistori, ha comportat l’absorció per part de la secció d’handbol de Maristes dels equips de les categories cadet, sènior i specials de l’Handbol Rubí.

Amb aquesta fusió, l’històric club d’handbol de la ciutat ha trobat una solució a la manca de nous jugadors i jugadores joves, mentre que l’entitat vinculada a Maristes ha aconseguit completar totes les categories d’aquest esport.

 

Els regidors Marta Oliva Martín i Juan López Núñez, amb els responsables de l’Handbol Rubí i del Club Esportiu Maristes. FOTO: Ajuntament de Rubí

Tant el regidor d’Esports, Juan López, com el president del Club d’Handbol de Rubí, Marcos Fernández, i el director del Maristes, Valentí Alarcón, han valorat molt positivament aquesta fusió, que es va fer efectiva el passat mes de juny, tot i que encara queden per concretar alguns detalls sobre la integració de la junta directiva del Club Handbol Rubí.

Totes les categories inferiors de Maristes jugaran al pavelló de l’escola, mentre que el juvenil i el sènior ho faran a La Llana.