Gerard Villarejo, rubinenc i estudiant de l’Escola Montserrat, campió de la Minicopa de bàsquet

El jove rubinenc juga amb l’equip infantil A de bàsquet de Barça i s’ha enfrontat a la final de la Minicopa al Reial Madrid

Gerard Villarejo, estudiant de segon de secundària a l’Escola Montserrat de Rubí, s’ha proclamat campió de la Minicopa Endesa aquesta setmana després de guanyar al Reial Madrid per 65 a 67 a la ciutat de Màlaga.

Els nois de Mario del Campo no van aconseguir distanciar-se en la puntuació del seu rival fins al tercer quart. Tot i això, el Reial Madrid empatava a 60 quan faltave tres minuts del partit. A 15 segons de la final, el Barça s’avançava per dos punts (65-67) i en l’últim atac blanc no van veure cistella, amb la qual cosa el Barça es va endur la victòria.

Gerard Villarejo besa el trofeu. FOTO: Escola Montserrat

Amb aquest triomf, el Barça de bàsquet suma sis minicopes i trenca amb l’hegemonia madridista de les últimes set edicions.