Intens cap de setmana d'hoquei línia a Rubí

L'equip femení guanya al Vila-real a la tanda de penals

L’equip femení de Rubí jugava diumenge a casa contra el Vila-real. Tots dos equips necessitaven la victòria per no perdre les opcions dels play-offs. Des del club expliquen que les espartanes començaven molt bé, arribant a la finalització de la primera part amb un marcador favorable de 3-0. A la represa, l’equip castellonenc entrà en el partit amb dos gols matiners AMB clars errors defensius, però el domini de les noies de Fajardo no es va transformar en gols. El final del partit 4-4 obria la porta a la pròrroga, també sense gols.

Així doncs, el repartiment de punts i el punt bonus es decantà per a l’equip rubinenc a la tanda de penals, gràcies a l’única pena màxima transformada per l‘Ainhoa Merino i les bones intervencions de la portera colombiana Ana Maria Munevar.

D’altra banda, l’equip Or del Cent Patins jugava també a casa contra els Tucans de Barcelona, partit amb dues parts molt diferents. Mentre que a la primera hi havia superioritat per part de Tucans, arribant al descans amb un resultat d’1-7, a la represa però, el canvi d'actitud i l’encert de cara a porteria feia somiar als de Rubí amb les remuntades èpiques, però va ser insuficient per assolir la gesta, que van perdre 8-11.