El juvenil del CEF Can Mir inicia la competició esportiva malgrat les dificultats

L'equip juvenil del Club Escola de Futbol Can Mir inicia les competicions a la Lliga Valldor7

L'equip juvenil del Club Escola de Futbol Can Mir finalment iniciarà la competició a la Lliga Valldor7 de Cerdanyola amb un equip integrat per joves de diferents països com Marroc, Algèria, Seneal o Gàmbia, acollits a diferents cases de localitats com Rubí, Sabadell o Terrassa. 

Des de l'entitat rubinenca asseguren que haguessin preferit que "la participació esportiva d'aquests joves no fos privada, que ha estat l'unica opció que han tingut, si no impulsada des de l'àmbit públic o des d'una major sensibilitat d'instàncies federatives, com gaudeixen molts nens o joves esportistes". D'altra banda, malgrat això, han volgut agraïr a la Fundació Valldor les facilitats que han donat per poder inscriure a l'equip. 

La línia del CEF Can Mir en temes d’acollida i integració és que "qualsevol persona ha de tenir accés a l’esport, en aquest cas al futbol, amb independència del sexe, la condició social o cultural, la provinença, els recursos econòmics de que disposi, o el nivell tècnic i “competitiu” que tingui". 

Des del club asseguren que per aquest joves apassionats del futbol és una activitat que "els ajuda a integrar-se, a socialitzar-se, a conèixer la llengua, a fomentar actituds cíviques, a ser responsables, a conèixer el context i la terra on viuen".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.