La 7a edició del Rubí Skate Open reuneix 200 persones

Els premiats en la categoria d’adults han estat David Casado , Akraf i Joan Guinart

Aquest dissabte la pista d'skate de Can Sant Joan ha reunit 24 patinadors i patinadores per demostrar les seves habilitats i millors trucs amb l'skate. La competició, organitzada per l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de les entitats La Skateboarding Rubí, Valles Krew i La Sonik, ha tingut com a novetat una batalla de galls i gallines (rapers i raperes), impulsatda per Rubí Jove als barris. 

Els premiats a la categoria d’adults han estat David Casado (1r premi), Akraf (2n premi) i Joan Guinart (3r premi). A la categoria de menors de 18 anys, els guanyadors han estat Óscar Calello (1r premi), Vadó Valls (2n premi) i Joan Lloret (3r premi). Els premis han consistit en material i roba d’skate per gentilesa d'Slidershop.

Entrega de premis de la 7a edició del Rubí Skate Open. FOTO:  Ajuntament de Rubí | Localpress

 

La 7a edició del Rubí Skate Open és una cita plenament consolidada en l’agenda juvenil de la ciutat que es viu cada any com una jornada festiva. A més de la competició, els i les assistents també han gaudit de música en directe a càrrec de La Sonik durant el matí, DjPin a primera hora de la tarda i Petardj’s al vespre. Durant la tarda, moment de màxima afluència per la celebració de les finals, han arribat a congregar-se al voltant de 200 persones.

Per nosaltres aquesta competició té tres elements que la fan molt valuosa: sorgeix del treball conjunt amb entitats locals, promou l’activitat física i crea comunitat entre les persones joves que practiquen i gaudeixen juntes d’un equipament de la ciutat. Moltes felicitats als guanyadors i als organitzadors”, ha dit Annabel Cuesta, regidora de Joventut, durant l’entrega de premis. L’edil ha assistit al lliurament de guardons juntament amb el regidor de mobilitat i accessibilitat, Rafael Güeto.

Més informació