Lideratge en solitari per al Veinti

Setmana perfecta per al CF Juventud 25 de Septiembre, que ha resolt amb triomfs els tres partits consecutius que ha disputat al seu estadi

Tres victòries en set dies col·loquen el Veinti com a líder en solitari del grup 6 de Tercera Catalana, amb 25 punts, 6 més que el filial de la UE Rubí, segon classificat.

El diumenge passat, 6 de novembre, derrotava per 4-1 el CP San Cristóbal. Dijous guanyava 4-0 al CD Can Parellada, a la segona part del partit ajornat de la jornada 4, i amb un resultat total de 6-0. I aquest diumenge es desfeia de la UE Les Fonts per 5-1, tot i que al descans es va arribar amb empat a 1.

25 punts de 27 possibles a l'arrencada de la competició, que demostren el bon moment de forma de l'equip de Richard Giménez.

El dissabte vinent partit a Sant Llorenç Savall, contra el CE Llorençà, a partir de les 18 h.