Montse Ferrer: "Volem fer del Vòlei Rubí un club gran i familiar"

Entrevista a la presidenta del Club Vòlei Rubí que encapçala una Junta Directiva formada totalment per dones

La Montse Ferrer és l'actual presidenta del Club Vòlei Rubí i la capitana d'un equip directiu format íntegrament per dones. Una experiència més d'una dona que porta tota una vida vinculada al món del vòlei tant com jugadora com a mare de jugadora i actualment, també com a àrbitre. Des del TOT Rubí hem pogut conèixer més la seva passió per aquest esport i quines són les seves idees de futur per a l'entitat.

Com es dóna la vostra arribada a la Junta Directiva del Vòlei Rubí?

Tot comença amb la dimissió de l'ex-Junta Directiva. Van passar els dies i com veiem que no es presentava ningú vam decidir fer-ho nosaltres. Actualment la Junta la formen la Sílvia Sánchez, com a tresorera, la Mercedes González, secretaria, la Sònia González, la Cati Vinardell, la Montse Giner i la Carme Vinyes que seran les vocals. Totes dones i mares de jugadores del Vòlei Rubí o jugadores del club.

Montse, què ha significat per a tu ser la presidenta del club?

 

Per mi significa moltíssim. Fa 14 anys que estic en aquest club, des que la meva filla, que també és jugadora, tenia 7 anys. Per mi és una manera de seguir vinculada, de mantenir intacte la il·lusió de totes les nenes i nens que vulguin formar part de l'entitat i ara, amb més preocupació per tots els àmbits.

Quins són els vostres reptes?

Volem que el club creixi i per això, ens agradaria tenir molt més jugadores de les que tenim actualment. El nostre principal objectiu és que el Vòlei Rubí, es converteixi en un gran club a la ciutat. Ens agradaria també aconseguir la implicació dels pares dels jugadors i jugadores de l'entitat, ja que no volem que el creixement com a entitat ens allunyi d'un ambient familiar.

Sou una Junta Directiva formada únicament per dones, un cas que es dóna molt poc al món de l'esport. Què en penses d'això?

Personalment em sembla fantàstic que estiguem en aquesta situació i tant de bo, fos el cas de més clubs. Crec que les dones tenim molt a dir i tenim prou capacitat per a portar una entitat i fer-ho bé, sigui vòlei o un altre esport.

Com valores l'actual situació esportiva a Rubí? Us ha afectat la COVID-19?

Actualment estem en una situació dolenta, i la Covid-19 ens ha afectat, però no només a nosaltres sinó tots els clubs de Rubí i d'Espanya. Estem sempre a l'espera de les últimes novetats i d'allò que ens pugui transmetre l'Ajuntament. No podem fer més. També compartim pavelló amb la GUAR i estem intentant quadrar els horaris d'entrenaments de cara a la temporada vinent per tal de complir totes les mesures de sanitat i aforament establertes.

Quan preveieu tornar a l'activitat?

Nosaltres com a Junta començarem a treballar aquest mateix mes, a partir del 24 d'agost. Tenim moltes nenes que volen provar en el club però abans hem de parlar i gestionar com podrem fer la tornada a l'activitat i com evoluciona la situació amb el coronavirus.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.