Els últims partits de futbol de 'La nit és jove' es jugaran divendres 24 de gener

La cita es va ajornar el 20 de desembre per la pluja i se celebrarà el pròxim divendres 24 de gener

Els últims partits de la temporada de la competició esportiva 'La nit és jove' es disputaran el pròxim divendres 24 de gener a la pista poliesportiva de l'Escola Montessori. Els partits començaran a les 20.45 h i està previst que a les 22 h tingui lloc l'entrega de premis i un piscolabis. L'activitat, que compta amb el suport de l'Associació de veïns de Les Torres, culminarà amb l'entrega d'una samarreta personalitzada de La Nit és Jove a tots els participants.

'La nit és jove' és una competició esportiva que s’ha desenvolupat des del mes de juny amb les persones joves del barri de Les Torres. S'ha disputat un partit mensual i el del pròxim divendres 24 de gener és el colofó final del torneig, una cita que es va ajornar el 20 de desembre a causa de la pluja.

 

'La nit és jove' és una de les iniciatives que l'Ajuntament de Rubí que s’emmarca el projecte Fem Barri i el Pla Local de Joventut de Rubí 2018-2021. Segons el consistori, a través de la competició esportiva, es potencia la participació i implicació dels joves en l'organització d’esdeveniments al barri de Les Torres i es millora la cohesió social. Asseguren que la pràctica esportiva també ha permès crear un espai de trobada entre grups molt heterogenis i una alternativa a l’oci de consum nocturn que, a més, fomenta hàbits de vida saludables.

Més informació