Presentació oficial dels equips del Club Natació Rubí per a la nova temporada

L'acte de presentació dels equips per a la nova temporada també va servir per reconèixer als millors esportistes del Club Natació de Rubí

El passat diumenge 29 de setembre va tenir lloc, a les piscines de Can Rosés, la presentació oficial dels equips del Club Natació de Rubí per a la a temporada 2019-2020. Un total de 285 esportistes i entrenadors conformen les tres seccions del club, els 14 equips de waterpolo, 1 de natació i 1 de triatló. L'ocasió també va servir per un reconeixement a aquells esportistes que han assolit èxits importants.

Aquesta temporada han estat, en natació, ​Arlet Oliveras, campiona d’Espanya en 200 metres papallona categoria +25, i Sebastian Ybarra, 8è d’Espanya en 400 metres lliures i 100 metres esquena categoria +45.

Després de la presentació oficial es va celebrar la tradicional botifarrada. FOTO: Redacció

 

En waterpolo s'han aconseguit grans mèrits, com David de Requesens, 7è d’Europa amb la selecció espanyola en el Campionat d’Europa Cadet Masculí a Burgas (Bulgària), Elena Ruiz, campiona d’Europa amb la selecció espanyola en el Campionat d’Europa Cadet Femení a Kirishi (Rússia), Ariadna Ruiz, campiona d’Europa amb la selecció espanyola en el Campionat d’Europa Juvenil Femení a Volos (Grècia), i Dana Gerschcovsky, medalla de bronze amb la selecció argentina en el XIII Campeonato Sudamericano de Waterpolo a Trujillo (Perú).

En triatló han destacat Ricard Valenzuela, subcampió d’Espanya del grup d’edat 55/59 en el Campionat d’Espanya de Duatló a Sòria, i Fernando Garrocho, classificat per disputar el Campionat del Món IRONMAN que tindrà lloc a Kona, Hawaii, el proper mes d’octubre de 2019.

Un cop finalitzada la presentació, tot el públic assistent va poder gaudir de la tradicional botifarrada que cada any organitza el club amb la finalitat de crear un ambient de germanor entre tots els components.