Primeres victòries dels dos primers equips de waterpolo

Aquest cap de setmana l’equip de waterpolo masculí viatjarà a Madrid i el femení s’enfrontarà al CN Sant Andreu

El cap de setmana passat els dos primers equips de waterpolo del Club Natació de Rubí van sumar els seus primers punts en les seves respectives competicions.

L’equip masculí es va imposar al CN Granollers amb un ajustat 12-10, mentre que el femení va guanyar de manera més clara a l’EW Zaragoza amb un clar 14-6. Amb aquestes dues victòries els dos equips afrontaran els seus propers compromisos amb més confiança i determinació per anar millorant la seva classificació.

L’equip masculí es va imposar al CN Granollers amb un ajustat 12-10. FOTO: Cedida

Aquest dissabte l’equip masculí es desplaçarà a Madrid per jugar contra l’ARCCL, a les 11.30 h, un equip que encara no ha sumat cap punt i amb la intenció d’ampliar la distància amb l’equip madrileny.

D’altra banda l’equip femení s’enfrontarà a partir de les 18 h, al CN Sant Andreu a Barcelona.

També el segon equip absolut masculí va assolir la seva segona victòria consecutiva, 7-18 contra el CN Minorisa, posicionant-se momentàniament al capdavant de la classificació.

 

Força activitat en la secció de natació

Dissabte al matí, els benjamins del club van disputar la primera jornada de la lliga benjamina a Manresa, amb una bona actuació.

També dissabte a la tarda, l’equip de natació infantil, júnior i absolut, va participar en el Trofeu de tardor organitzat pel CN Badia. Totes i tots els nostres representants van tenir una bona actuació.

Diumenge al matí va ser el torn dels alevins i alevines, que van disputar la primera jornada de la lliga a les instal·lacions de Can Rosés, amb una gran afluència de públic que van animar ales nostres joves nedadores i nedadors. Ambdós equips van realitzar una molt bona competició.

Els alevins i alevines van disputar la primera jornada de la lliga a les instal·lacions de Can Rosés. FOTO: Cedida