Professionals del patinatge artístic formaran a les esportistes del CPA

El club ofereix aquesta tecnificació per primera vegada i de manera gratuïta als seus patinadors i patinadores

Com la majoria d'entitats de la ciutat, el CPA, el Club de Patinatge Artístic, comença les seves vacances durant el mes d'agost. Ara bé, la tornada enguany serà molt més esperada per als patinadors i patinadores. I és que, des del club s'ha impulsat una tecnificació, que serà del tot gratuïta per als esportistes, amb grans professionals del patinatge artístic.

Del 3 al 6 de setembre, tal com anuncia el cartell, "Només els millors trauran el millor de tu". El nom dels professionals que formaran aquests patinadors i patinadores rubinenques seran: Julia Marco, coordinadora del CPA Rubí i campiona del món en Small Show 2019; Pere Marsinyach, subcampió del món 2019; Alicia Romero, tècnica internacional; Paula Marco, expressió corporal; i David Gutiérrez, professional de la dansa. A més, durant aquesta setmana de formació, el club també disposarà d'un preparador físic que ajudarà els patinadors i patinadores.

 

Aquesta iniciativa, que s'organitza per primera vegada a Rubí, respon a la voluntat del club de formar des de dins els esportistes i millorar la seva tècnica i les seves condicions a l'hora de patinar. 

Primera Tecnificació del CPA

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?