El TOT Rubí i el Club Natació Rubí signen un acord de col·laboració

El Club Natació Rubí és l’entitat esportiva més important de la ciutat amb 6.000 persones associades i prop de 270 esportistes

El TOT Rubí i el Club Natació (CN) Rubí han signat un conveni de col·laboració per unir sinèrgies i donar a conèixer les fites esportives d’una entitat històrica de la ciutat i amb un gran palmarès. A partir d’ara el TOT Rubí comptarà amb una secció fixa a la seva web des d’on es donarà difusió de totes les notícies relacionades amb el club.

 

El Club Natació és una entitat esportiva del municipi amb 48 anys d’història i amb 6.000 persones associades actualment. Compta amb un planter de 270 esportistes i ha aportat esportistes d’alt nivell, sobretot en el waterpolo i també en la natació i el triatló al llarg dels anys.

El TOT Rubí és el mitjà de comunicació digital de referència de la ciutat, amb una vocació de servei per estar present activament en el dia a dia dels rubinencs. Un mitjà plural que dóna veu a l’activitat local i també a la intensa activitat esportiva que, amb aquest conveni, es reforça. El TOT Rubí forma part del grup Totmedia, grup de comunicació que edita també el TOT Sant Cugat, el TOT Cerdanyola, el VIA Empresa, entre altres mitjans locals i temàtics d’àmbit català.