La UE Rubí B s'imposa al Castellbisbal en el primer partit de lliga

El filial del club rubinenc guanya amb solvència

Aquest cap de setmana la UE Rubí B s'ha enfrontat al UE Castellbisbal, un equip amb ofici i amb veterania (3-1). El filial del club rubinenc va estar molt ben organitzat en atac i en defensa, i es va avançar en el marcador amb un robatori de pilota de Marc Sinobas, que va cedir a Marc Vinuesa per rematar la jugada des de l'àrea petita.

Poc després, una bona jugada individual de Babakar Samba, pitxitxi de la pretemporada amb 7 gols, va acabar amb la pilota al pal i Aiman ​​Ben 'Jaky' va aconseguir el 0 a 2.

En els minuts posteriors al descans, el Castellbisbal continuava pressionant, i en una acció individual de Manel López, i entre Marc Sinobas i Javi Garrido, va permetre a aquest estrenar-se, després de fer pretemporada amb el primer equip.

L'equip amateur B va poder augmentar el seu marcador però en un error defensiu el Castellbisbal va marcar de falta quan faltaven 8 minuts. Pol Maillo i Javi Garrido van poder fer el quart per al Rubí 'B'.

En definitiva, un partit molt complet i amb moltes targetes per part dels dos equips. Des del club de futbol expliquen que l'àrbitre va mostrar una gran personalitat davant les protestes contínues dels jugadors del Castellbisbal, banqueta i públic. "Vam aguantar molt bé i l'equip va mostrar una gran solidesa defensiva, personalitat i criteri amb i sense pilota".