El Veinti continua intractable a l'inici de lliga

L'equip rubinenc confirma la seva bona arrencada i porta 15 de 15 punts possibles

El CF Juventud 25 de Septiembre ha aconseguit la victòria per 3-1 davant el Sant Cugat FC, a la 6a jornada del grup 6 de la Tercera Catalana, i ja porta cinc victòries consecutives.

L'equip de Richard Giménez es va mostrar ferm en defensa, va controlar el joc al centre del camp i va ser eficaç a la davantera. Óscar Hidalgo va posar per davant l'equip local al minut 24. Marcos al 68 posava el 2-0 i Roli de penal aconseguia el 3-0 a 10 minuts de la final. El Sant Cugat va retallar distàncies en el temps afegit però el marcador ja no es va moure i va reflectir el 3-1 final.

El Veinti confirma la seva bona arrencada i porta 15 de 15 punts possibles, continua a la 2a posició a la taula classificatòria, a un punt del Rubí B, però té la segona part contra el Can Parellada pendent, que es disputarà el dijous 10 de novembre a les 21:15 h, a porta tancada, al Municipal 25 de setembre.

Més info: Suspès el partit del Veinti amb 2-0 al marcador

La propera jornada el quadre de Rubí visitarà l'estadi de Les Arenes, a Terrassa, per enfrontar-se al CS Juan XXIII. Serà diumenge a partir de les 12 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.