Víctor Vega penja els guants

El boxejador rubinenc es va iniciar en aquest esport fa més d'una dècada

Víctor Vega, conegut amb el sobrenom del 'látigo de Rubí', anuncia que penja els guants. El rubinenc es va iniciar en la boxa amateur l'any 2010 i va disputar més de 60 combats.

Més info: Víctor Vega: "Vaig començar per un amic i ara la boxa és la meva vida"

Vega ha estat quatre vegades campió de Catalunya, bronze en un campionat espanyol, i ha obtingut triomfs a Xipre, Irlanda, Romania, a més de ser membre de la selecció catalana de boxa. No va ser fins a l'any 2019 quan Víctor Vega va fer el salt a la boxa professional de la mà de KO Verdun i va tenir com a entrenador a Rafa Martín.

Vega se centrarà en la seva faceta d'entrenador

El seu debut no va ser fàcil i després de quatre nuls consecutius i dues derrotes ha pres la difícil decisió de retirar-se per a centrar-se en el gimnàs Boxeo Vega, que dirigeix des del 2018. A les seves instal·lacions entrenen actualment prop de 150 joves i adults, dels quals pràcticament una vintena estan competint amb els millors amateurs de Catalunya. Espera que els nous èxits li arribin ara amb el seu nou vessant d'entrenador.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.