Victòria per la mínima del Veinti

La jornada també va servir per presentar de forma oficial els equips de la nova temporada i el cos tècnic de l'entitat

El club Juventud 25 de Septiembre encadena una segona victòria a la temporada que just acaba d'arrencar de la lliga de tercera catalana, davant del CE Llorençà (1-0), rival que no ho va posar gens fàcil als nois de Richard Giménez.

Un gol al minut 13 de Saül Cervantes va ser suficient perquè els tres punts es quedessin a casa. De fet, el Veinti és colisionador del grup, empatat amb el Juan XXIII, amb sis punts de sis possibles.

Els Patufets del Veinti van jugar amistosos amb la UE Rubí i la Penya Blaugrana Ramon Llorens

La jornada també va servir per presentar els esportistes i el cos tècnic del club, així com els nous equips que jugaran durant aquesta temporada. A més, durant la primera hora del matí, els Patufets, que són els més petits del club, van disputar diferents amistosos davant equips com la UE Rubí i la Penya Blaugrana Ramon Llorens.

WhatsApp Image 2021 10 11 at 12.15.10

Els Patufets del Veinti van jugar amistosos amb la UE Rubí i la Penya Blaugrana Ramon Llorens. FOTO: Cedida

La sessió de diumenge també va comptar amb la presència de diversos representants institucionals, com el regidor d'Esports, Juan López, i l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, qui va lliurar un detall als més petits. 

WhatsApp Image 2021 10 11 at 12.15.12 (1)

Representants institucionals durant la jornada de presentació dels equips del Veinti de la nova temporada. FOTO: Cedida

El proòxim partit del Veinti serà el diumenge 17 a Terrassa, on s'enfrontarà al CF Pueblonuevo a partir de les 16 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.