Fecasarm apressa el Govern a permetre l'obertura de l'oci nocturn per evitar "el descontrol"

La patronal es reunirà amb l'Ajuntament de Barcelona per demanar-li suport per fer una prova pilot als seus locals

Fecasarm reclama a la Generalitat que permeti l'obertura de l'oci nocturn per evitar que "el descontrol" de la primera nit sense estat d'alarma "es repeteixi". La patronal de l'oci nocturn ha explicat, a través d'un comunicat, que s'han complert els seus pronòstics i que la darrera matinada "ha imperat el caos i el descontrol amb 'botellón' i festes il·legals". Davant d'això, ha defensat que "cal ampliar l'oferta nocturna legal" i ha assegurat que si no es fa "aquests episodis es repetiran".

Fecasarm es reunirà aquest dilluns amb el tinent d'alcaldia de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, per demanar al consistori el seu suport per fer una prova pilot amb 4.000 persones a onze de locals d'oci barcelonins el 21 de maig.

 

La patronal creu que la situació d'aquesta matinada s'ha produït per la "inexistència d'oferta legal". Una situació que, a parer seu, "no se solucionarà amb l'ampliació horària de les activitats de restauració fins a les onze de la nit". Fecasarm creu que el "descontrol" de l'oci nocturn el pagarà el seu sector amb "més restriccions" perquè probablement hi haurà una evolució negativa de les dades epidemiològiques.

Per tot plegat, el sector ha demanat a la Generalitat que "s'apressi a reobrir l'oci nocturn" amb "estrictes mesures de seguretat, amb un dret d'admissió estricte i altres mesures científiques i tecnològiques que aporten un 99,9% de seguretat".

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.