3.400 persones celebren el Cap d'Any amb la festa del Celler de Rubí

El moment de més afluència de la festa ha estat a les 2 h, quan s’hi han reunit fins a 1.000 persones

La festa de Cap d’Any que ha tingut lloc a El Celler entre les 0.30 i les 4.30 h per rebre el primer dia de l’any ha reunit 3.400 persones, segons el sistema de comptatge automatitzat d'assistents a l'interior de l'edifici. El moment de més afluència ha estat a les 2 h, quan s’hi han reunit fins a 1.000 persones, el màxim de l’aforament de l’equipament, per recrear les dotze campanades que indiquen el canvi d’any. A més d’omplir la plaça del Celler i la Sala Annexa –que ha arribat a completar aforament durant un bon tram de la nit-, enguany la festa ha aplegat també més públic a la Sala de les Tines on s’hi ha ubicat un nou punt de consum i nou mobiliari i decoració.

La festa s’ha titulat ‘Cap d’any de llum’ i les persones assistents a la festa, de totes les edats, han gaudit de dos ambients musicals, un a l’interior d’El Celler i un altre a la plaça adjacent. Cadascun d’aquests espais comptava amb un DJ que ha punxat una selecció de grans èxits entre els quals han destacat els temes musicals més populars de l’any. A més, la sessió programada a l’exterior d’El Celler s’ha completat amb videoprojeccions d’animació editades especialment per a l’ocasió.

Com l’any passat, la festa de Cap d'Any ha tingut lloc sense incidències sanitàries ni de seguretat. A més de responsables i tècnics de Cultura i Participació, han participat en l’organització de l’esdeveniment Protecció Civil, Policia local i ambulàncies, agents de vigilància privada, l’equip del servei de neteja i prevenció de residus i personal del servei de manteniment.

 

Més informació