Adequació de les zones d’enjardinat i els accessos de vianants d’Els nius

Les obres d’arranjament tindran una durada de sis mesos i afectaran parcialment la mobilitat de vianants

L’Ajuntament de Rubí informa que la setmana vinent està previst que s’iniciï el projecte d’arranjament de les zones verdes de la urbanització Els Nius per reordenar, adequar i reparar diferents zones enjardinades i els accessos per a vianants que travessen i rodegen aquesta urbanització. L’actuació, inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible, tindrà una durada màxima aproximada d’uns sis mesos.  

Concretament, s’actuarà a les escales entre els carrers Biscaia i Zamora; a la zona d’estada i jocs; als accessos al turó; a les escales entre els carrers Guipúscoa i Palència; al camí envoltant a l’extrem est, al carreró adjacent al carrer Palència i a la petita rotonda entre els carrers Zamora i Biscaia

El projecte, que afecta una superfície de prop de 7.500 m2, incorpora elements per millorar tant la relació amb l’entorn com la circulació dels vianants.

 

Mentre s’executin els treballs no quedarà afectada la circulació de vehicles. En canvi, la mobilitat de vianants sí que es veurà limitada, ja que hi haurà dos trams d’escales per les quals no es podrà passar: les que connecten els carrers Biscaia i Zamora i les que enllacen els carrers Guipúscoa i Palència.

Les obres les durà a terme l’empresa Tempo Facility Services per un import de 267.200 euros.