Arrenca una nova edició de la ruta de tapes per Rubí

‘De tapes per la Fira’ és la vuitena edició gastronòmica que se celebra a Rubí en el marc de les festes de Sant Galderic

Des d’avui i fins al 19 d’octubre els rubinencs i rubinenques podran gaudir d’una nova edició de la ruta de tapes per 28 bars i restaurants de la ciutat al mòdic preu de 2,5 euros la tapa més la beguda. Enguany cada establiment decidirà la beguda que ofereix.

Com cada any, es podran votar les millors tapes de la ruta a través de l’app Rubí Ciutat, on ja es poden consultar tots els establiments geolocalitzats i les tapes que ofereix cadascun d’ells.

En aquesta nova edició s'han sumat els restaurants Villa Malquerida i La Pruna. FOTO: Villa Malquerida

 

Els tres establiments més votats rebran un reconeixement i entre els votants se sortejarà un sopar valorat en 60 euros. L’any passat, es van vendre més de 21.000 tapes durant els 10 dies que dura la proposta. A més, aquest any se sumen dos nous establiments, el mexicà Villa Malquerida i el restaurant La Pruna.

“De tapes per la fira” estarà en marxa des d’avui fins al dissabte 19 d’octubre, dia de la Fira de Sant Galderic. A més, coincidint amb el 25è aniversari de la Fira, les emblemàtiques pastisseries rubinenques Sant Jordi, La Lyonesa i Dic Bo oferiran unes postres especials fetes a base de merenga, xocolata i panses, que han batejat amb el nom de galderics, i que tenen un preu de 8 euros.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?