L'avinguda de la Llana es tornarà a tallar al trànsit els dissabtes, diumenges i festius

Entre les 10 i les 20 h, en el tram comprès entre la plaça de la Verneda i el Pont de Can Claverí i al passeig de la Riera

L'Ajuntament de Rubí informa que el Comitè d’emergències de la Covid-19 ha decidit tornar a activar de forma temporal el tancament al trànsit d’un tram de l’avinguda de la Llana i el passeig de la Riera aquest dissabte 21 de novembre perquè la ciutadania hi pugui passejar o fer esport respectant la distància de seguretat. En aquesta ocasió, la mesura s’aplicarà els dissabtes, diumenges i festius entre les 10 i les 20 h, en el tram comprès entre la plaça de la Verneda i el Pont de Can Claverí i al passeig de la Riera.

La reactivació d’aquest tancament, que es va aplicar per primera vegada durant la desescalada del maig, pretén oferir opcions segures a la ciutadania a l’hora de moure’s, atenent al confinament perimetral vigent els caps de setmana decretat per la Generalitat de Catalunya. 

 

Els vehicles tenen com a alternativa a l’avinguda de la Llana el carrer del Pont de Can Claverí, en sentit nord, i la carretera C1413, en sentit sud. En cas de buscar aparcament, el consistori recomana estacionar a la plaça de la Verneda o al carrer del Pont de Can Claverí.

Els vehicles que estiguin estacionats al tram afectat podran sortir a baixa velocitat i respectant els vianants. L'autobús urbà hi continuarà circulant i també es permetrà l'accés dels serveis a les empreses. El autobús urbano continuará circulando y también se permitirá el acceso de los servicios a las empresas.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.