Comencen les obres d'urbanització de l'accés a l'Institut Torrent dels Alous

A partir del 23 de setembre la circulació de vianants entre l’interior del barri del Vint-i-cinc de Setembre i l’escola i l’institut quedarà interrompuda

A partir de dilluns 23 de setembre, i fins a la finalització de les obres, quedarà tallada la circulació de vianants entre l’interior del barri del Vint-i-cinc de Setembre i l’escola i l’institut. La ciutadania haurà de donar la volta pel carrer Marconi o pel camp de futbol per accedir-hi.

Des de l’Ajuntament de Rubí informen que ja han començat les obres d’urbanització de l’accés a l’INS Torrent dels Alous, que s‘ubica entre la plaça Salvador Espriu i el passatge Marconi. El projecte, inclòs al Pla d’inversions financerament sostenible, consisteix a ampliar l’actual vorera que disposa l’institut, tant al tram de la plaça com al pas existent, fins a l’accés principal. Els treballs, que executa l’empresa Obres i Serveis Roig S.A. per un import de 275.000 euros, tenen una durada aproximada de quatre mesos.

Actualment, la major part del passatge Marconi disposa de plataforma única, una actuació que es va dur a terme ara fa prop d’una dècada. L’ordenament previst en aquest projecte preveu donar continuïtat a aquella intervenció fins a l’accés a l’institut.

També s’instal·larà nou enllumenat i s’adequarà el clavegueram. A més, el projecte contempla la instal·lació de nou mobiliari urbà, com ara papereres, bancs i un aparcament per a bicicletes, així com la plantació de nou arbrat de diferents espècies com ara oms, acers, liquidàmbars i tipuanes, entre d’altres.