Els cotxes tornen a aparcar al terreny del costat de Correus

El solar, de 1.255 metres quadrats, està en lloguer però no hi ha cap tanca que impedeixi el seu accés

Com a la majoria de grans ciutats, la falta d’aparcament a Rubí no és cap novetat. Amb la peatonalització gradual dels carrers i l’augment del parc de vehicles, trobar un lloc on deixar el cotxe normalment es tradueix en una despesa de temps important donant voltes, sobretot en hores punta.

Fins fa un parell d’anys, al costat de l’aparcament de l’Escardívol hi havia un descampat, just al costat de la part de darrere de l'edifici de Correus, que romania obert i s’havia convertit en un altre dels pocs llocs on poder deixar el cotxe per aquells que no tenen cap altra opció que moure's en vehicle particular.  

 
Els vehicles de Correus poden entrar i sortir per un accés al terreny. FOTO: Redacció

  

A principis del 2017 es va donar l’avís que es tractava d’una propietat privada i que es procediria a posar tanques per evitar que aparquessin els cotxes, tot i que hi ha un accés perquè puguin entrar i sortir només els vehicles de Correus.

La zona va mantenir-se tancada i buida de cotxes durant un parell d’anys però, recentment, una part de les tanques tornen a estar obertes i els conductors deixen allà els seus vehicles. Al terreny hi ha un cartell de Finques Vallhonrat i a la pàgina web de la immobiliària anuncien el lloguer del terreny de 1.255 metres quadrats “per a usos provisionals” i 1.400 euros al mes.