El TOT Rubí estrena nou web

El TOT renova el disseny i la tecnologia del seu web

El mitjà de comunicació local TOT Rubí ha estrenat nou web aquest dilluns, 29 de juliol. El mitjà de comunicació local, editat per Totmedia, presenta un nou web on la imatge, la fotografia i els continguts periodístics tenen més visibilitat amb aquest nou format, adaptat a les noves necessitats dels lectors i adaptat perfectament a la visualització a les pantalles mòbil dels usuaris. A més, el nou web és molt més ràpid a l'hora de navegar tant en la seva versió mòbil com en la versió d'escriptori.

A part del nou disseny de la pàgina, una de les parts més importants és el nou gestor de continguts que hi ha darrere, l’eina que facilita la gestió dels continguts, incorpora noves funcions i peces dins de les notícies i optimitza els continguts per a cercadors i xarxes socials. Aquesta nova base forma part del projecte d'integració tecnològica que està duent a terme el grup de comunicació Totmedia en tots els seus mitjans.

Segueix el TOT per estar informat/da del que passa a la ciutat: 

 

WhatsApp al 680 510 375 (Guarda aquest número a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA')

Segueix la nostra pàgina de Facebook, Twitter i Instagram.

Subscriu-te al butlletí per rebre l'actualitat per correu electrònic.