L’escola Montessori de Rubí guanya un premi Baldiri Reixac

El premi té una dotació econòmica de 3.000 euros per cada escola premiada, que també rebrà una placa de reconeixement

L’escola Montessori és un dels 10 centres catalans guanyadors aquest any dels Premis Baldiri Reixac en la categoria Escola. El premi Baldiri Escola reconeix els projectes educatius singulars que aportin solucions i respostes als reptes actuals i que, alhora, situen la cultura, la llengua i la creativitat com a eixos vertebradors. El premi té una dotació econòmica de 3.000 euros per cada escola premiada, que també rebrà una placa de reconeixement i una versió digital del premi. Tanmateix, dos docents del Montessori podran participar gratuïtament en la “Formació en pedagogies artístiques 2020”.

“Volem felicitar la comunitat educativa del Montessori per aquest premi que reconeix l’aposta del centre per aprendre dissenyant, fent, pensant i comunicant. El Montessori és un exemple del bon nivell de totes l’escoles públiques de la nostra ciutat”, diu el regidor d’educació, Víctor García Correas.

 

Els premis Baldiri Reixac són una iniciativa de la Fundació Carulla amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya. Els guardons arriben enguany a la seva edició número 42.

Escola Magnet
El Montessori és una de les escoles de Rubí que formen part del projecte Aliances Magnet. Aquesta col·laboració ha de permetre al centre educatiu desenvolupar un projecte educatiu innovador i de qualitat, atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per a les famílies com per a la comunitat educativa.

L’Escola Montessori té el suport de la Fundació CIM de la Universitat Politècnica de Catalunya per desenvolupar el seu projecte Magnet, amb la tecnologia i el món digital com a centre del seu programa educatiu. L’escola compta amb el coneixement d’aquesta institució, experta en enginyeria i gestió de la tecnologia per a les empreses, per impregnar la manera d’aprendre en tots els àmbits possibles.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.