Nous tallers i cursos de tardor a l’Espai Jove Torre Bassas

Les inscripcions per als nous tallers i cursos de tardor de Rubí Jove es podran fer del 17 de setembre a l’1 d’octubre

L’Espai Jove Torre Bassas de Rubí es prepara per encetar la temporada de tardor amb nous cursos i tallers que permeten als joves descobrir noves experiències i gaudir de les seves aficions alhora que aprenen. Les activitats programades són gratuïtes i només cal inscriure’s mitjançant un formulari.

Aquest trimestre, els adolescents de 12 a 18 anys podran assistir a tallers de boxa, fotografia, street dance, kpop, Fem deures i il·lustració i còmic, a banda d’un nou taller de pintura on podran iniciar-se en aquesta disciplina artística i conèixer les diferents tècniques que s’hi utilitzen.

Pel que fa als joves de 18 a 30 anys, tindran a la seva disposició activitats de fotografia, il·lustració i còmic, i pintura. A més, s’han programat tallers de teatre i de guitarra per a nois i noies de 12 a 30 anys.

Quant a la formació, l’Espai Jove Torre Bassas impartirà al novembre un nou curs sobre autisme en infants i joves adreçat a educadors i educadores en el temps de lleure i l’esport. Seran set hores de classe que combinaran teoria i pràctica.

 

D’altra banda, es manté l’oferta de píndoles formatives per a la inserció laboral però amb un nou horari: els dilluns i dimecres del 18 al 27 de novembre de 17 a 20 h.

Espai Jove Torre Bassas

Rubí Jove als barris

La tardor arriba farcida de cites ineludibles per als més joves, com ara l’Skate Open, que tindrà lloc el 28 de setembre a l’skatepark de Can Sant Joan; la 3a Mostra de Grafiti i Art Urbà Full Colors, el 12 d’octubre a la plaça de Josep Tarradellas; el Túnel del Terror de Halloween, en una data encara per concretar; o el nou Taller d’apoderament femení i autodefensa, que tindrà lloc el 25 de novembre coincidint amb els actes del Dia Internacional contra la Violència Masclista.

Tota aquesta oferta es completa amb espais oberts sobre diferents temàtiques, com són el Divendres Otaku, l’Espai feminista del Grup Les Rebel, el Consejo de Gamers i l’Espai LGTBI+ del Grup Prisma, i amb serveis d’assessoria en matèria laboral, LGTBI+, sexual i de parella, i formativa.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?