Obres per solucionar les filtracions d’aigües residuals en alguns edificis de la plaça del Sol

Les obres s'iniciaran dilluns i durant les primeres sis setmanes, comportaran afectacions a la mobilitat

Dilluns vinent, el servei del Cicle de l’Aigua iniciarà les obres per renovar la xarxa de clavegueram del carrer de la Pastora, entre els carrers d’Alacant i de la Font del Ferro, i de la plaça del Sol, a Ca n’Oriol. Els treballs tenen un termini d’execució d’unes nou setmanes, aproximadament, durant les quals hi haurà afectacions de trànsit.

Aquestes obres obeeixen a un problema de filtracions d’aigües residuals en alguns edificis de la plaça del Sol, detectat aquests mesos de confinament. Després d’inspeccionar la xarxa, es va comprovar que aquesta es troba deteriorada a nivell estructural i que, per tant, aquest pot ser l’origen de les filtracions.

En total es renovaran uns 150 metres de xarxa i es col·locarà un nou tub de 400mm de PVC. També es renovaran les escomeses, els pous de registre i els embornals existents en l’àmbit d’obra.

 

Afectacions de trànsit

L’actuació s’executarà en dues fases. La primera té una durada prevista de sis setmanes i es concentrarà al carrer Pastora. Serà necessari tallar el trànsit en aquest carrer, en el tram comprès entre els carrers de Segòvia i de la Font del Ferro. El veïnat que disposi de pàrquing en aquest tram no hi podrà accedir durant unes setmanes. A mesura que avanci l’obra, s’anirà facilitant l’accés als garatges. Pel que a al transport públic, la línia L4 de l’autobús urbà es desviarà cap a l’avinguda de les Olimpíades i donarà la volta a la rotonda, baixant novament per aquesta avinguda i pel carrer de Madrid, recuperant l’itinerari habitual a la parada de Lourdes. Durant aquestes setmanes, quedaran fora de servei les parades Els Nius, Lleó, Pastora i Ca n’Oriol.

La segona fase es desenvoluparà a l’àmbit de la plaça del Sol i s’allargarà previsiblement unes tres setmanes. Durant aquesta fase pràcticament no es preveuen afectacions a la mobilitat: únicament quedarà inhabilitat l’accés a l’aparcament existent a la plaça.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.