El Pau Casals guanya un premi Baldiri Reixac pel curtmetratge 'Un conte de Nadal'

El Pau Casals ha estat premiat per la realització del curtmetratge basat en l’obra de Charles Dickens

L’escola Pau Casals és un dels 25 centres catalans guanyadors aquest any dels Premis Baldiri Reixac en la categoria Experiències. El Pau Casals ha estat premiat per la realització del curtmetratge ‘Un conte de Nadal’, basat en l’obra de Charles Dickens. El premi té una dotació econòmica de 500 euros per cadascuna de les 25 escoles premiades.

"Volem reconèixer i agrair a tota la comunitat educativa, a la Filmoteca de Catalunya, a la Júlia Betrián i al programa Magnet la gran tasca que duen a terme, el seu compromís amb l’educació i la seva il·lusió per impulsar projectes d’innovació pedagògica", han explicat des de l'escola. El regidor d’educació, Víctor García Correas, també s'ha sumat a la felicitació a l'escola i ha insistit en la qualitat de tots els centres educatius públics de la ciutat.

Els premis Baldiri Reixac són una iniciativa de la Fundació Carulla amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya. L’Escola Montessori ha rebut també un premi Baldiri Reixac pel seu projecte educatiu. 

Més info: L’escola Montessori de Rubí guanya un premi Baldiri Reixac

Escola Magnet

El Pau Casals és una de les escoles de Rubí que formen part del projecte Aliances Magnet. Magnet, aliances per a l’èxit educatiu promou l’aliança d’un centre educatiu amb una institució d’excel·lència en un camp del coneixement específic. Aquesta col·laboració ha de permetre al centre educatiu desenvolupar un projecte educatiu innovador i de qualitat, atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per a les famílies com per a la comunitat educativa.

El Pau Casals  té el suport de la Filmoteca de Catalunya i treballa sota el lema “Una escola de pel·lícula!”. L’aliança amb la institució cultural encaixa amb els objectius educatius del centre, ja que el cinema és un bon llenguatge per acompanyar la construcció d’identitats personals i col·lectives vinculades al pensament crític, creatiu i curós. A través del cinema, els i les alumnes descobreixen què tenen en comú amb els altres i comprenen que poden construir noves realitats.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.