Programa d'activitats d'aquest Nadal i Reis a Rubí

Més de 400 activitats per gaudir del Nadal a Rubí

Les festes de Nadal arrencaran oficialment a Rubí el divendres 29 de novembre amb la tradicional encesa de llums a les 18 h. Tothom que ho vulgui podrà prendre’s una xocolata calenta a la plaça del Doctor Guardiet i acompanyar després la cercavila fins a la plaça de Pere Aguilera, escenari principal de l’encesa.

La Carpa de Nadal  situada a la plaça del Doctor Guardiet, que enguany estarà oberta fins al 2 de gener, i en un increment de la programació en equipaments municipals com l’Ateneu, la Biblioteca o el Teatre Municipal La Sala. Enguany també es milloren El Món del Tió de la plaça del Doctor Pearson, amb una nova decoració i un espai per a la narració de contes, i el Trenet dels Comerciants, que lluirà també nous ornaments. A més, se sumen nous dies de descomptes per a la pista de gel: el 6 i el 7 de gener. Cal recordar que el TOT Rubí sorteja 30 entrades dobles per a la pista de gel descoberta. 

 

Per segon any consecutiu, el carrer de Maximí Fornés serà l’escenari de l’Illa de la Llum, un passadís de bombetes LED que dos cops al dia s’activarà al ritme de diferents músiques nadalenques. Com a novetat, aquest element comptarà enguany amb la complicitat de tres espais artístics locals ─8 Temps Espai d’Arts Escèniques, Dinamic Crescendo i The Community Dance Center─, que participaran a l’espectacle els dies 13, 29 i 27 de desembre, i 3 de gener. En cadascuna d’aquestes dates hi actuaran els ballarins i ballarines d’una de les escoles a excepció del 3 de gener, quan ho faran tots junts.

Aquest Nadal, la llum tornarà a ser la protagonista amb tres nous elements interactius: un Laberint de Llum ubicat a la plaça de l’Onze de Setembre i dos arbres gegants transitables col·locats a les places de Catalunya i de Pere Esmendia.

La festa de Cap d’Any tornarà a El Celler sota el títol Cap d’Any de Llum. Com l’any passat, la celebració s’iniciarà a les 0.30 h i serà d’accés lliure per a majors de 16 anys. Els menors també podran assistir-hi però degudament acreditats i acompanyats pels seus progenitors.

El campament del Mag Rubisenc i la visita dels Reis d’Orient marcarà l’horitzó final de les festes i un altre dels moments més màgics de les festes nadalenques. Enguany, la cavalcada experimentarà un petit canvi de recorregut entre l’avinguda de Barcelona i el carrer de la Mare Déu de Fàtima amb l’objectiu d’equilibrar l’afluència de públic i millorar la visualització de l’espectacle. Un total de set carrosses i deu companyies artístiques, així com entitats educatives i culturals, faran lluir l’itinerari.

Programa de Nadal complet