Renovació de cinc vehicles de neteja viària i 25 carros d’escombrada manual de la flota municipal

La nova maquinària substitueix els vehicles més antics exhibeix el lema 'Amb tu cuidem el medi ambient'

L'Ajuntament de Rubí informa que s'han renovat cinc vehicles de neteja viària i 25 carros d’escombrada manual de la flota municipal que substitueixen els models antics.

Els nous vehicles són una baldejadora que utilitza aigua a pressió, quatre escombradores ─la més petita actuarà a la zona més cèntrica de la ciutat, sobretot a l’illa de vianants, motiu pel qual requereix que sigui d’unes dimensions més reduïdes, mentre que les altres tres treballaran als barris perifèrics i a les urbanitzacions─ i 25 carros de neteja pels equips d’escombrada manual. L'Ajuntament de Rubí informa que pròximament el servei també comptarà amb tres escombradores més, que actuaran a la resta del nucli de la ciutat. Les escombradores són de gasoil i compleixen la normativa Euro6.

Tota aquesta maquinària substitueix aquells vehicles més antics que havien quedat obsolets. En total, la flota rubinenca consta d’uns 45 vehicles, entre camions de recollida de residus, furgonetes de recollida i de neteja viària, escombradores i la resta de vehicles auxiliars.

 

La presentació oficial dels nous vehicles ha tingut lloc aquest dimecres, a càrrec de l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, el regidor de Medi Ambient, Andrés Medrano, i el regidor de Manteniment Urbà, Juan López, han presentat aquest dimarts  “Avui hem presentat els nous vehicles que s’incorporen a la flota municipal, que treballen cada dia per assolir un objectiu i, a la vegada, un compromís del govern: la neteja de la ciutat. Els nous vehicles estan millorats tecnològicament per minimitzar la contaminació atmosfèrica, fet que també compleix un altre dels nostres compromisos: el de la sostenibilitat”, ha assegurat la primera edil. 

La nova maquinària exhibeix el lema Amb tu cuidem el medi ambient . Segons el regidor de Medi Ambient, “Amb tu vol dir que és un esforç conjunt de la ciutadania i l’Ajuntament. Per tant, estem apel·lant a la complicitat dels rubinencs i les rubinenques. Tot plegat, sumat al fet que estem desenvolupant l’ordenança de residus, espero que ens ajudi a tenir una ciutat més neta”.

Durant els propers mesos, l’empresa concessionària del servei de recollida de residus i neteja viària anirà adaptant la nova imatge a la resta de vehicles i maquinària.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.