Grafit i música a Rubí amb la celebració de la 5a edició del Festival Full Colors

La plaça Josep Tarradellas ha estat el nucli neuràlgic del festival durant tot el cap de setmana

El Festival Full Colors ha tornat a Rubí aquest cap de setmana amb la seva 5a edició que enguany s'ha celebrat a la plaça Josep Tarradellas, l'espai on va nèixer el festival. 

Així, els rubinencs i rubinenques han pogut veure en directe la creació de nous grafits i art urbà a càrrec d'una trentena d'artistes de Barcelona, Lleida, Alacant i València. Ells mateixos han estat els encarregats de decidir els colors i temes de les creacions que han canviat la imatge d'aquest espai públic de la ciutat. 

També a la mateixa plaça Josep Tarradellas, hi ha hagut música a càrrec de La Sonik qui havia fet una selecció de DJ locals per amenitzar l'estada de tots els assistents. Enguany, també l'Escola d'Art i Disseny edRa ha portat a terme l'activitat Gargots Creatius que es tractava a partir d'un mural de gargots, infants i adults havien de trobar formes reconeixibles i pintar-les de colors.

D'altra banda, el festival també ha proposat dues rutes del grat que s'han iniciat a la plaça del Doctor Pearson i han finalitzat a la mateixa plaça que ha estat el centre neuràlgic de la mostra, així com l'entitat d'skatears ha organitzar un campionat d'skate. 

Full Colors és una iniciativa de l'entitat local de grafiters Petados Crew i que compta amb la col·laboració de La Skateboaring Rubí i també a l'Associació Juvenil musical La Sonik. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.