L'HCR Cent Patins presenta les noves equipacions amb una forta presència de Rubí ciutat

Les equipacions han estat creades per UNIFY als Estats Units i s'ha volgut incloure imatges de Rubí reconegudes per tots els ciutadans formant un skyline

L'HCR Cent Patins estrena noves equipacions per a totes les categories de l'entitat i com a novetat, hi haurà una forta presència de Rubí ciutat.

Es tracta d'una samarreta i pantaló amb dos tons de color, un més clar i un altre més fosc com marquen les normes federatives, creades per UNIFY als Estats Units i s'ha volgut incloure imatges de Rubí reconegudes per tots els ciutadans formant un skyline. 

 
Samarreta Cent Patins

Aquest skyline ha estat cedit per la professora de l'IES Duc de Montblanc Beatriz Marcos i que també es pot veure en els murs de l'institut rubinenc. Si més no, també hi ha referències als espartans i espartanes, que és com se'ls coneix als jugadors i jugadores del Cent Patins. 

 
 

Amb aquesta iniciativa l'HCR Cent Patins vol reforçar el lligam amb la ciutat i exportar més encara Rubí per arreu on els equips competeixen, tant en l'àmbit català, estatal com europeu.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.