L’Horitzó Can Mir “A” perd a casa davant un bon Mollet

Derrota contundent del primer equip del CE Horitzó davant el Mollet (1-11)

Derrota contundent la que ha patit aquest cap de setmana el primer equip de l'Horitzó Can Mir davant el Mollet en partit corresponent a la 3a jornada del Grup A-1 de la Weleague7.

L'equip rubinenc, que va començar plantant cara un gran Mollet, es va veure superat a mesura que passaven els minuts del partit i va acabar encaixant una dura derrota per 1 a 11.

En el primer quart, després d'encaixar un 0 a 3 en contra, l'equip de Xavier Mas va aconseguir sobreposar-se i fins i tot va reduir distàncies amb un bon gol de Moha, però la realitat era que els nois del Mollet combinaven i movien molt bé la pilota i, a poc a poc, aquest fet i el desànim dels rubinencs van fer que el marcador s'anés eixamplant fins al 1 a 11 final.

Pel Horitzó-Can Mir “A” van jugar: Sergio González, Jesus Ramos, José Luis Girón, Juan Girón, Rubén Martin, Ayoub El Kassah, Santi Marin, Moha Kachcha i Efrain Escalona.

D'altra banda, l’Horitzó Can Mir 'B' va perdre en el seu primer desplaçament per 4 a 0 davant el Terra Negra de Barcelona. Partit molt complicat per l’entorn i les condicions en les quals es va disputar i és que es va disputar en una pista de parquet del pavelló de la ZAL del Port de Barcelona mentre que els rubinencs estan acostumats a un camp de terra.