L'Horitzó-Can Mir 'B' aconsegueix un valuós empat davant el Mollet (3-3)

Partit disputat el que es va viure entre el filial de l'Horitzó-Can Mir i el Mollet aquest diumenge al migdia que va acabar amb taules al marcador

L'Horitzó-Can Mir 'B' ha aconseguit un punt valuós després d'empatar a tres amb el Mollet CF aquest diumenge 2 de maig al ZEM Can Mir de Rubí i que es tractava de la tercera jornada del grup B-1 de la Weleague.

Partit molt disputat en el que es van avançar els visitants gràcies a un gol al primer quarts, però que els rubinencs van saber respondre bé amb una diana de Moha Katchcha. Ja en el segon quart, es va tornar a avançar el Mollet i amb el resultat d'1 a 2 s'arribaria al descans.

A la represa, un gol d'Ayoub El Kassah va tornar a posar les taules al marcador fins al darrer període que es tornava a repetir la història: gol del Mollet que es posava per davant per tercera vegada durant el partit, però en el darrer suspir un altre gol d'Ayoub El Kassah va acabar posant el definitiu empat a 3 en el marcador.

Per l’Horitzó-Can Mir “B” van jugar: Sergio González, Oriol Irisarri, Moha Katchcha, Efrain Escalona, José Manuel Maria, Ayoub El Kassah i Xavier López