La Lombarda Fims estrenarà 'L'últim tren al Rock and roll' al Festival de Sitges

El primer llargmetratge de la productora rubinenca, 'L'últim tren al Rock and Roll', es podrà veure a l'octubre dins de la programació del festival tant en format físic com online

El primer llargmetratge de la productora rubinenca La Lombarda Films, L'últim tren al Rock and Roll, s'estrenarà durant el mes d'octubre al 54è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges. 

La pel·lícula ha estat seleccionada en l'apartat Brigadoon del festival, al costat d'altres llargmetratges, documentals i curtmetratges, tots realitzats entre 2020 i 2021, de producció independent i amb temàtiques fantàstiques i de terror. El Brigadoon tornarà a tenir un format híbrid, així que a més de projectar-se, també es podrà veure en línia. La data encara està per confirmar.

‘L'últim tren al Rock and Roll’ es va gravar durant l'any 2020. Amb un pressupost ajustat i una ètica DIY, La Lombarda Films ha aconseguit crear un film que mescla diferents gèneres en una trama perfectament lligada i plena de sorpreses que no deixa indiferent a ningú.

Per al rodatge s'ha comptat amb un elenc d'actors i actrius de gran qualitat, on destaca Bruno Martín, de la productora A Man From Murcia, el membre de La Fura dels Baus Ivan Altimira o l'artista multidisciplinari Mbaka. La història posa fi a “The Last Call”, una web sèrie que consta de tres temporades i que està disponible en Youtube.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.