Manifestació per reivindicar l'habitatge com a dret fonamental

La manifestació ha estat a càrrec del Sindicat d'Habitatge de Rubí

"No s'entén, gent sense casa i cases sense gent". Aquesta ha estat una de les crides que s'han pogut escoltar pels cèntrics carrers de la ciutat durant la manifestació organitzada pel Sindicat d'Habitatge de Rubí aquest dissabte a la tarda amb l'objectiu de reivindicar l'habitatge com a dret fonamental.

La cercavila es va iniciar al voltant de les 17:30 h de la tarda des de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat Catalana i va continuar per l'avinguda Barcelona i passeig Francesc Macià passant per la plaça Catalunya. 

Abans d'arribar al punt final del recorregut, es va llegir un manifest amb idees i l'objectiu del naixement del Sindicat d'Habitatge de Rubí a la plaça Doctor Guardiet. 

 

 

Finalment, els manifestants van arribar fins al Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC) on es faria la projecció d'un curt  i posteriorment es realitzaria una taula rodona amb el tema "Okupar NO és cap delicte". 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.