En marxa el Carnet Rubí 360 amb moltes de les activitats familiars de l'Efecte E incloses

Els nens i nenes de primària que vulguin aconseguir el Carnet, poden demanar-lo gratuïtament en el moment de realitzar la primera activitat vàlida

L'Efecte E del primer trimestre del curs 2021/22 s'ha posat en marxa aquest dissabte 18 de setembre amb el taller El món de les olives al Celler que ha oferit la possibilitat a infants a partir de 5 anys d’experimentar amb les olives, un dels cultius tradicionals de la terra. La proposta és vàlida per la competència de Terra i Ciència del carnet Rubí 360.

La majoria de les activitats familiars de la programació de l’Efecte E del curs 2021-2022 s’integren a les propostes del Carnet Rubí 360. Els nens i nenes de primària que vulguin aconseguir el Carnet, poden demanar-lo gratuïtament en el moment de realitzar la primera activitat vàlida.

El carnet Rubí 360 inclou un rusc amb 9 competències educatives - Lleure i jocs; Arts, cultura i disseny; Esports i benestar; Nombres i lletres; Igualtat; Comunitat i participació; Tecnologia i món digital; Terra i ciència i Transició ecològica-. A través de la pàgina web municipal, els nens i nenes i les seves famílies accediran al catàleg d’activitats Rubí 360. Quan un infant en facin una, rebrà mig adhesiu de la competència que correspongui.

El carnet quedarà complet quan l’infant hagi fet dues activitats de cada competència. El desplegament del Carnet Rubí 360 vol acostar als nens i nenes les moltes activitats educatives que es fan a la ciutat fora de l’horari escolar. La proposta s’emmarca en el Pla local d’Infància i l’Adolescència i respon al compromís municipal amb la Xarxa Educació 360.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.