Massa càstig per la UE Rubí al derbi contra el Sant Cugat (0-3)

El resultat és enganyós i és que fins ben entrat el temps afegit els rubinencs perdien per la mínima

La UE Rubí i el Sant Cugat s'enfrontaven aquest diumenge al Municipal de Can Rosés en un nou derbi que ha comptat amb una graderia força plena amb molt ambient. Partit molt igualat de principi a fi i on els detalls han estat clau per decantar la balança pels visitants.

El Rubí començava el partit dominant i fins i tot, podria haver-se avançat ben d'hora i és que al minut 2 l'àrbitre anul·lava el gol local per fora de joc d'Alex Ruíz. Després d'això, els rubinencs ho han seguit intentat i han tingut diverses ocasions, la més clara a càrrec de Padillo al minut 9 que s'hi ha estavellat al pal.

El Sant Cugat per la seva banda, ha anat entrant al partit amb el pas dels minuts i això ha portat a un intercanvi constant de cops. Una primera part molt igualada, on cap dels dos equips ha aconseguit dominar a l'altre, i que ha quedat reflectit amb l'empat a 0 al marcador.

Massa càstig

A la represa, tot i que el ritme del partit ha baixat, s'ha mantingut la igualtat fins als minuts finals. Els santcugatencs aprofitaven una jugada individual d'Arnau Benet que es desfeia amb molta facilitat d'Aitor Torres a la banda dreta per col·locar el 0 a 1 amb un xut creuat amb la cama dreta.

Un cop més, l'equip de Juan Romero no aprofitava les ocasions per avançar-se al marcador i alhora concedia massa en defensa. Si bé és cert que el Rubí no ha abaixat els braços i s'ha bolcat en atac per aconseguir l'empat. Fins a 4 ocasions consecutives han tingut els rubinencs per igualar al marcador, però que totes n'han acabat sense entrar a la porteria defensada per Guillem Nadal.

S'arribava al final del temps reglamentari i l'àrbitre afegia cinc minuts. Uns cinc minuts fatídics per un Rubí que ha acabat deixant-se anar. Al 92 l'extrem visitant Sergi Vicente aprofitava l'espai al darrere de la defensa per fer el segon i al 95 arribava el definitiu i tercer gol a càrrec de Simon Basanta.

El Rubí es queda ara amb 16 punts, amb marge respecte els últims tres classificats. El Sant Cugat, per la seva banda, continua amb la bona dinàmica i es confirma com el principal perseguidor del líder de la Primera Catalana del grup 1B, la Guineueta.

Tercer partit consecutiu al Municipal de Can Rosés

La UE Rubí ja ha superat dos dels tres partits consecutius a casa. La setmana passada davant el Mataró on es va aconseguir la victòria, i aquest diumenge amb el derbi contra el Sant Cugat que ha acabat amb derrota. El pròxim rival en visitar el Municipal de Can Rosés serà la Unificació Llefià, actual quart classificat. El partit serà el pròxim diumenge 23 de maig a les 12 h.