Des de l'Associació del Mercat Municipal de Rubí han iniciat col·laboracions amb clients restauradors de la ciutat, per donar-los recolzament en la seva “rentrée laboral” després de mesos de confinament a causa de la Covid-19.
Dimecres passat van començar amb en Pau Barceló, cuiner del restaurant l'Artesana, qui va fer uns directes a través de l’Instagram del restaurant i del Mercat, on va ensenyar una recepta d’orada amb coco, curri vermell i arròs basmati.
Els pròxims convidats seran, aquest dimecres 17 de juny, l’Ivan i la Marlene del restaurant Villa Malquerida, que faran ceviche de llobarro i gambes. La classe magistral es podrà seguir en directe des de l’Instagram del Mercat (@aamercatmunicipalrubi) i el restaurant especialitzat en cuina mexicana (@villmalquerida).
El dilluns 22 (ja que dimarts i dimecres se celebra Sant Joan) ho farà el restaurant Cal Gori, i dimecres 1 de juliol, El Cibulet. Totes les sessions es realitzaran a les 18 h.
Des del Mercat informen que esperen ampliar el nombre de restaurants i bars col·laboradors. “Ens agrada molt participar, compartir, crear sinergies amb altres col·lectius i ho fem sempre que podem, i aquest ens ha semblat un molt bon moment per ajuntar tot el procés dels aliments: la compra i l'elaboració, amb uns companys professionals amb els que tenim complicitats, a través d'uns canals que ens permeten, en els temps que vivim, fer trobades sense límit de participants”, expliquen des de l'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.