El Mercat organitza sessions en directe amb restauradors de Rubí

Cuiners de Rubí ensenyen receptes en directe amb productes del Mercat municipal

Des de l'Associació del Mercat Municipal de Rubí han iniciat col·laboracions amb clients restauradors de la ciutat, per donar-los recolzament en la seva “rentrée laboral” després de mesos de confinament a causa de la Covid-19.

Dimecres passat van començar amb en Pau Barceló, cuiner del restaurant l'Artesana, qui va fer uns directes a través de l’Instagram del restaurant i del Mercat, on va ensenyar una recepta d’orada amb coco, curri vermell i arròs basmati.

Els pròxims convidats seran, aquest dimecres 17 de juny, l’Ivan i la Marlene del restaurant Villa Malquerida, que faran ceviche de llobarro i gambes. La classe magistral es podrà seguir en directe des de l’Instagram del Mercat (@aamercatmunicipalrubi) i el restaurant especialitzat en cuina mexicana (@villmalquerida).

El dilluns 22 (ja que dimarts i dimecres se celebra Sant Joan) ho farà el restaurant Cal Gori, i dimecres 1 de juliol, El Cibulet. Totes les sessions es realitzaran a les 18 h.

Des del Mercat informen que esperen ampliar el nombre de restaurants i bars col·laboradors. “Ens agrada molt participar, compartir, crear sinergies amb altres col·lectius i ho fem sempre que podem, i aquest ens ha semblat un molt bon moment per ajuntar tot el procés dels aliments: la compra i l'elaboració, amb uns companys professionals amb els que tenim complicitats, a través d'uns canals que ens permeten, en els temps que vivim, fer trobades sense límit de participants”, expliquen des de l'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.