El Consell Local per la República a Rubí, presentat als jardins de l'Ateneu

La presentació del Consell Local per la República a Rubí ha comptat amb la presència de FemConsell i més d'una cinquantena de rubinencs

El Consell Local per la República a Rubí ha fet la seva presentació oficial el passat dijous amb la presència de FemConsell i per més d'una cinquantena de rubinencs als jardins de l'Ateneu. 

Durant la presentació, s'ha informat de la constitució com a associació i que al setembre es realitzarà una assamblea amb les persones inscrites per a la tria dels càrrecs que estructuraran el Consell. En aquest moment, aquests càrrecs es troben assignats a membres del grup impulsor per a poder avançar en l'àmbit jurídic. 

D'altra banda, s'ha anunciat la creació de 4 comissions que corresponen a l'àmbit de comunicació, territori, econòmica/legal i d'inscripcions. Tres d’elles ja es troben en ple funcionament i totes continuen obertes a aquells voluntaris que s’hi vulguin sumar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.