Òmnium Rubí organitza un acte poèticomusical en homenatge a Ovidi Montllor

L'entitat Òmnium Rubí reprèn les activitats culturals el pròxim divendres 27 de novembre amb un homenatge a Ovidi Montllor quan fa 25 de la seva mort

Òmnium Rubí reprèn les activitats culturals el pròxim divendres 27 de novembre amb un acte poèticomusical en homenatge a Ovidi Montllor quan fa 25 anys de la seva mort. 

Jaume Calatayud, autor del guió, narrador i rapsode, i Vicente Monera, compositor musical, guitarrista i cantant, oferiran aquesta composició a base de tres ingredients: guió narratiu, cançó i poesia. Així, des de l'entitat rubinenca afirmen que "expressaran la manera de fer i de ser d'Ovidi Montllor mitjançant el relat de les seves vivències, alternat amb cançons i recitacions". 

 

El recital tindrà lloc al teatre municipal La Sala a les 19 h. Per assistir a l’acte cal inscriure-s’hi prèviament trucant al telèfon 93 699 84 53 o escrivint un correu a [email protected].

Rubí   Ovidi xarxes

Ómnium Rubí també demana accedir-hi amb antelació per evitar aglomeracions, per això, les portes s’obriran mitja hora abans, i caldrà seguir totes les mesures sanitàries actuals i serà obligatori l'ús de mascareta. No podran accedir persones amb símptomes de COVID-19, o bé les que hagin estat en contacte directe amb un positiu. 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.