Òmnium Rubí porta la Festa Estellés als Jardins de l'Ateneu Municipal

El recital serà gratuït i tindrà lloc el dijous 23 de setembre a les 19:30 h als Jardins de l’Ateneu Municipal

Òmnium Rubí s'afegeix a la Festa Estellés, una festa que celebren pobles del País Valencià, Illes Balears i Catalunya per recordar la figura del poeta valencià. Enguany, per celebrar-ho, l'entitat portarà el recital poètic Els versos del fill del forner als Jardins de l'Ateneu Municipal. 

El recital tindrà lloc el pròxim 23 de setembre a les 19:30 h i l'entrada és gratuïta, tot i que cal inscriure-s'hi prèviament a través de cursos.ajuntamentrubi.cat o presencialment a l'Ateneu Municipal.

Així, la veu d'Elies Barberà i l'acordió de Gregori Ferrer faran un recorregut per la poesia de Vicent Andrés Estellés, recitant poemes claus de la seva obra i que parlen dels principals temes que va tocar: els orígens, l'amor, el sexe, els anys de la postguerra, el treball, el país, la pàtria, la mort, etc. Després del recital, hi haurà micro obert on personalitats del món del teatre i altres entitats podran participar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.