Òmnium Rubí porta la Festa Estellés als Jardins de l'Ateneu Municipal

El recital serà gratuït i tindrà lloc el dijous 23 de setembre a les 19:30 h als Jardins de l’Ateneu Municipal

Òmnium Rubí s'afegeix a la Festa Estellés, una festa que celebren pobles del País Valencià, Illes Balears i Catalunya per recordar la figura del poeta valencià. Enguany, per celebrar-ho, l'entitat portarà el recital poètic Els versos del fill del forner als Jardins de l'Ateneu Municipal. 

 

El recital tindrà lloc el pròxim 23 de setembre a les 19:30 h i l'entrada és gratuïta, tot i que cal inscriure-s'hi prèviament a través de cursos.ajuntamentrubi.cat o presencialment a l'Ateneu Municipal.

Així, la veu d'Elies Barberà i l'acordió de Gregori Ferrer faran un recorregut per la poesia de Vicent Andrés Estellés, recitant poemes claus de la seva obra i que parlen dels principals temes que va tocar: els orígens, l'amor, el sexe, els anys de la postguerra, el treball, el país, la pàtria, la mort, etc. Després del recital, hi haurà micro obert on personalitats del món del teatre i altres entitats podran participar.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.