La pel·lícula 'El último tren al Rock and Roll' es rodarà durant el pròxim mes d'agost a Rubí

La productora La Lombarda Films rodarà el seu primer llargmetratge al pròxim mes d'agost a Rubí malgrat la incertesa davant de la Covid-19

La productor La Lombarda Films seguirà endavant amb els plans de rodatge del seu primer llargmetratge El último tren al Rock and Roll, que posarà punt final a la websèrie The Last Call

El rodatge es realitzarà a Rubí durant el pròxim mes d'agost i ha comptat amb mesos de preparació i amb una ampliació de l'equip tècnic. Així, des de la productora asseguren que hi hauran dues fases: la primera es filmarà durant les tres primeres setmanes d'agost i la segona que està pensada gravar-se a l'hivern. 

La idea és que totes les localitzacions que apareguin a El último tren al Rock and Roll siguin de la ciutat i entre elles, es trobaràn la Masia de Can Ramoneda o l'Ermita de Sant Muç on s'afirma que es "desenvoluparan fets claus de la trama". 

Com a sinopsi de la pel·lícula, es seguiran als membres del grup The Last CallWeiser, Granja, Guindilla Hueso, fins que aconsegueixin arribar a la final en directe de Clash of Rockstars, un concurs de bandes. "Durant les hores prèvies a actuar damunt de l’escenari, les coses es complicaran bastant. Moments de tensió, carreres, sorpreses, justícia i intriga, tot amb el toc còmic que caracteritzava la websèrie predecessora", asseguren des de la productora. 

Finalment, La Lombarda Films ha confirmat que el rodatge es podrà seguir dia a dia a partir de l'1 d'agost als seus perfils d' Instagram i Facebook.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.